By-side

Posted on

New for 2018 from the Inspiration Collection by Paolo Castelli, the By-side console was designed for the renovation of a Victorian villa in Surrey (London) curated by Studio DC10. On the ground floor of the residence there is a large living room, the kitchen and a small dining room. The desire to have a space in which to host a number of guests while not permanently taking up space in the room, led to the creation of this opening console. When closed it is a retrodivano or sofa back table and when opened up it becomes a dining table. Although precious and elegant finishes have been selected, the clean geometric design makes it a versatile piece of furniture, able to blend in with any environment.
This is an accessory that redefines the rigorously Made in Italy canons of furnishing, created through the excellence of Italian craftsmanship with great attention to detail and the new residential styles of an international clientele.

By-side By-side

Cristina Bigliatti

Cristina Bigliatti

«Sono una persona profondamente superficiale» e «seguo sempre la cosa più facile, perché se è la più facile, allora è anche la migliore». Scrivo d'Arte contemporanea. Dici di non saperne nulla? «Non ti preoccupare, non c'è niente che riguarda l'arte che uno non possa capire». (Andy Warhol)

More Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *